Facebook Instagram

Reakce Ministerstva zdravotnictví na ještě nezahájený projekt kritických informací k očkování proti HPV


Na základě naší tiskové zprávy z 12. prosince 2016 začala některá média informovat veřejnost o námi připravovaném projektu, který má ze světa přinášet informace kritické k očkování proti HPV.

Přestože projekt ještě nebyl ani zahájen, ani podrobněji popsán, Ministerstvo zdravotnictví ústy jeho mluvčí na něj již velmi ostře a přehnaně reagovalo. Dokonce nám podsouvá, že máme za cíl zastavit jakékoliv očkování, či dokonce zrušit očkování jako takové, což by ani nás, ani myslíme nikoho soudného, vůbec nenapadlo. Ministerstvo zdravotnictví se dokonce k tomuto zatím nezahájenému projektu chystá svolat tiskovou konferenci.

11. ledna 2017, tak jak jsme předeslali v tiskové zprávě, budou zveřejněny detailnější informace k projektu a vysvětleno mnohem podrobněji, o čem tento projekt je a co si klade za cíl. Těší nás velký zájem Ministerstva zdravotnictví o tuto problematiku a věříme, že tím může vzniknout potřebný dialog k tomu, aby se k lidem dostaly vyvážené informace a aby se tak sami mohli zodpovědně rozhodnout, zdali sebe nebo své blízké nechají očkovat proti HPV.

 

http://www.vitalia.cz/clanky/ockovani-proti-rakovine-delozniho-cipku-chysta-se-prvni-antikampan/