Facebook Instagram

Ministr reklamním objektem očkovací propagandy


 

(otevřený dopis)

Vážený pane ministře,

velmi nás mrzí, že jste byl zneužit farmaceutickou lobby jako reklamní objekt pro zvýšení prodeje vakcín proti chřipce. Očkování proti chřipce má velmi malou úspěšnost v prevenci proti této nemoci, současně však poměrně výrazné vedlejší účinky. Vysoké procento lidí se shodlo na tom, že nikdy nebyli tak nemocní jako po očkování proti chřipce. Kdo objektivně zváží přínosy a rizika očkování proti chřipce, rozhodně neočkuje. Očkování může výrazně narušit imunitní systém člověka, zvláště u citlivých osob.

Namísto očkování je proti chřipce mnohem účinnější posílení imunity přírodními prostředky, případně různými postupy alternativní medicíny, a to bez vedlejších účinků. Pokud máte jakékoliv zdravotní problémy po očkování, pak je vhodné co nejdříve očkovací látku detoxikovat. Podrobnosti naleznete na stránkách www.poockovani.cz. Toto očkování je v USA nejčastější příčinou uskutečněného odškodnění za závažné poškození zdravotního stavu očkováním.

Přejeme Vám, ať po očkování nemáte zdravotní následky jako desetitisíce dětí v České republice, jejichž rodiče neměli kvůli Ministerstvu zdravotnictví na výběr.

 

Se srdečným pozdravem

 

Václav Hrabák

předseda společnosti Poočkování, z. s.

 

 

zdroj očkování ministra a foto: https://www.facebook.com/adamvojtech2017