Facebook Instagram

Do Německa se postupně vrací totalitní praktiky včetně povinného očkování


V Německu si dlouho nedovedli představit, že by po roce 1945 mohl někdo navázat na totalitní praktiky nacistického Německa a zavést povinné očkování. Dnes to však již neplatí. Angela má z bývalé NDR se socialistickou totalitou mnoho zkušeností, bohužel se je nyní snaží uplatňovat v praxi tak, jak je to běžné v naší zemi. Možná má ještě živé kontakty v české Akademii věd, ve které v roce 1985 působila, a čeští sisyfovci jí po skype radí, jak s Němci úspěšně zatočit.

Doufejme, že se Německo poučilo z nástupu fašismu před devadesáti lety a lidé se proti tomu postaví v dostatečně velkém počtu a s dostatečnou razancí. Velký protest proběhne 21. 3. 2020 v Mnichově. Pokud Německo „padne“, nic nezabrání udělat z povinného očkování jeden ze základních pilířů EU. Proto je důležitá podpora i z ostatních evropských zemí a ani my bychom se neměli zachovat tak, jako se naší přátelé zachovali v Mnichově v roce 1938.

Tedy „Vzhůru Mnichov!

„Již máme dost všemocného farmaceutického průmyslu, který cenzuruje internet, řídí média, soudy i vládu.

Povinné očkování je znásilnění naší fyzické integrity, naší svobody garantované listinou OSN a Mezinárodní úmluvou lidských práv, a omezuje náš přístup ke vzdělání, zaměstnání a volnému pohybu občanů.

Globální agenda povinného očkování se rychle rozšiřuje. Po Itálii v roce 2017 a Francii v roce 2018 následuje mnoho dalších zemí. Poslední zemí, která padne, je Německo v roce 2020. Tyto povinnosti se brzy rozšíří na dospělé, těhotné ženy a starší osoby. (...)“ (z úvodního textu k protestu – https://efvv.eu/content/munich-protest, hosté: Robert F. Kennedy jr., Vera Sharav).

 

 

Václav Hrabák
www.poockovani.cz