Facebook Instagram

3. 6. - Mezinárodní den poškozených očkováním - Praha 2017 - Kampa, Petřín, Kino Ponrepo: „Epidemie svobody“


U příležitosti Mezinárodního dne poškozených očkováním zveme všechny na následující akce:

Setkání na pražské Kampě s piknikem a cesta na vrchol Petřínu (nejen pro rodiče s dětmi), kde zapálíme svíčky za včeličku u pomníčku "Všem poškozeným očkováním"

Na Kampě se sejdeme ve 14 hodin v parku poblíž dětského hřiště ke společnému pikniku. Je vítáno přinesení jakékoliv občerstvení, ale doufáme, že se nám podaří zajistit i nejaké drobné občerstvení pro všechny. Po půl třetí se vydáme na cestu zdolat vrch Petřín. Vybereme takovou cestu, aby ji bylo možné absolvovat i s malými dětmi a kočárky. Na vrcholu zapálíme svíčky za včeličku u pomníčku "Všem poškozeným očkováním". Věříme, že bude hezké počasí a všichni si budou moci užívat poté odpoledne na Petříně, nebo jít na procházku například přes nedaleký Pražský hrad.

Beseda – MUDr. Ludmila Eleková a Václav Hrabák a projekce filmu Terezy Reichové „Epidemie svobody“ v Kině Ponrepo

Od 20:00 hodin vás zveme do Kina Ponrepo. Na úvod proběhne beseda s hosty MUDr. Ludmilou Elekovou a Václavem Hrabákem k mezinárodnímu dni a poté (cca 20:30) můžete shlédnout film režisérky Terezy Reichové „Epidemie svobody“. Vstupné: 80 Kč, důchodci a studenti: 70 Kč, akreditovaní novináři zdarma.

Rezervujte už nyní, sál má omezenou kapacitu. Rezervace na: info@poockovani.cz. Rezervace bude platná až po zaplacení vstupného na účet Společnosti pacientů s následky po očkování 2400869820/2010 vedený u Fio banky. Do informací pro příjemce prosíme napište "ponrepo" a svoje jméno.

 

  

Osobní videopozvánka Václava Hrabáka - https://youtu.be/-sO9Nw37oe8

 

Leták ve formátu PDF ke stažení

Dva letáky A5 pro tisk na A4 ve formátu PDF