Facebook Instagram

3. června proběhl Mezinárodní den poškozených očkováním


Mezinárodního dne poškozených očkováním (International Vaccine Injury Awareness Day) se aktivně zúčastnilo více než 15 zemí celého světa. Kromě České republiky například Francie, Velká Británie, Irsko, Itálie, Nizozemí, Polsko, Rumunsko, Srbsko, Slovensko, Slovinsko, Uruguay a USA. (tisková zpráva - Mezinárodní den poškozených očkováním 3. června 2017)

V Praze byl odhalen pomník "Všem poškozeným očkováním"

O mezinárodním dnu informovala televize PRIMA v hlavním zpravodajství: play.iprima.cz/zpravy-ftv-prima/zpravy-ftv-prima-3-6-2017 (po desáté minutě) a v pořadu Českého rozhlasu "Den podle Barbory Tachecí" proběhl rozhovor o Mezinárodním dnu s Václavem Hrabákem a Romanem Prymulou.
On-line přehrávač: prehravac.rozhlas.cz/audio/3870682 (28:30 - 38:30)
Ke stažení: media.rozhlas.cz/_download/3870682.mp3 

Večer proběhla v kině Ponrepo beseda s Dr. Ludmilou Elekovou a Václavem Hrabákem, následovaná projekcí filmu "Epidemie svobody". Záznam z besedy se zpracovává a bude zveřejněn na youtube.

Dosavadní videa ze zahraničních akcí můžete shlédnout na následujících odkazech:

 

 

 

Na počest Mezinárodního dne poškozených očkováním tým filmu VAXXED zvěřejnil 20ti minutovou zkrácenou verzi filmu VAXXED: Od zamlčování ke katastrofě. Sdílejte tento link s přáteli. Link: https://vimeo.com/171640361, Heslo - Password: vaccineinjury

 
Plnou verzi filmu je možné shlédnout zde: http://VaxxedTheMovie.com.
"Naše srdce a modlitby jsou s těmi, kdo byli poškozeni nebo zabiti vakcínami. Poškození vakcínami NEJSOU vzácná."
 
Další informace, fotografie z různých měst a zemí se připravují.